torsdag 17 november 2011

Ett pass idag med, fantastiskt...

Ja det fantastiska var väl att benen svarar bättre å bättre :-)  Idag skulle vi kört etapp 3 men vi har valt att flytta etappen en vecka då det varit lite småstrul med det tekniska. Idag löste vi nog en liten detalj.

Jimmy valde Chippo killer(!), en trevlig bana som jag "byggde" för några år sedan, som namnet anger är den endast gjord för att knäcka min käre kusin, Fredda. Å det har den gjort genom åren, haaahaa. Den börjar med en 3 km klättring med ett snitt runt 13-14% sen är det utför i ca 3 och så börjar det om i samma backe, planar ut nån kilometer å så fortsätter det upp i ca 4 km också avslutar med en knapp km plattåkning.

Dessa 12 km brukar ta knappt en halvtimma så det lutar på en del! Vissa av våra cyklar brukar slitna en del när det blir brant över 11-12% och upp till 20 som det är bitvis. Men idag märkte jag att vissa magnetmotstånd inte var bra dragna så när detta blev åtgärdat funkade det hur fint som helst. Vi körde bitvis lugnt å sansat samt fixade detta så trots att det gick fullt på slutet blev tiden ca 40 minuter. 13 km.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar