onsdag 19 oktober 2011

16 oktober / Palma Halvmarathon / Löpning

Då har vi tagit oss till Palma, ännu en vecka har gått helt utan träning, foten är verkligen "Så där"! Sista chansen blir nu till att värktableterna man stoppat å ätit i en vecka samt tejpa riktigt och rejäl ska göra susen. 


Vi har landat vid 10 på kvällen å starten går 9 på morgonen. En fantastisk morgon med härligt inkommande sol och grymt fint läge på start och mål. Alldeles vid katedralen och havet. Mycket folk, gissar på uppemot 10 000, Mara, Halvmara och 10 km samt stavgång är diciplinerna. Halvmaran går upp stan runt centrum, Maran rullar därefter ut mot flygplatsen, längst strandpromenaden. Vi var lite oroliga att det skulle vara väldigt kuperat och långsamma tider men får reda på att det är ganska enkelt med några längre flackare stigningar så tiderna runt 1.27 känns inte helt främmande trotts "inget" tränat på snart en månad. 


Värmer upp väldigt dåligt, vi hinner inte med något bra utan jag hoppar in i fållan längst fram, hamnar i 8-10 led. Jag, Fredda, Rickard, Jimmy å Anders hamnar alla ganska lika. Starten går och vi går några meter innan man kan löpa på. Några korta löpsteg och det känns helt ok, 2-300 meter och farten ligger på 3.35, toppen är vad jag hinner tänka innan "klicket" i foten är där igen, börjar känna mig som en viss Foppa! Linkar åt sidan och inser att nu är det dax att röntga och gå till botten med det hela, det känns inte bra helt enkelt! 


Letar rätt på farsan, möter upp med mor och Mia. För att Hejja på övriga gänget. Ser fram emot morgondagen, cykla racer på Mallis äntligen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar